Cartofi spalati ii punem la fiert si ii lasam pana cand ii putem starpunge usor cu ajutorul unei furculite.Ii lasam sa se raceasca,ii decojim si apoi ii taiem sub forma de cubulete.
Fierbem si morcovul ,il lasam sa se raceasca ,il curatam si apoi il taiem cubulete.
Fierbem carnea in apa rece cu putina sare.Cand este gata fiarta o scoatem din oala in care a fiert ,o lasam sa se raceasca si apoi o taiem cubulete.
Gogosarii ii taiem in cubulete ,la fel si castraveciorii.Ii punem intr-o strecuratoare la scurs.
Amestecam intr-un vas cartofii ,morcovul,carnea, gogosarii , castraveciorii si maslinele.Potrivim de sare.
La final adaugam maioneza si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn .
Asezam salata in boluri si o asezonam cu patrunjel verde sau ornam dupa placul fiecaria.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii