Capsunele se curata de codite si frunze, se spala, se scurg printr-o strecuratoare, apoi se asaza intr-o salatiera mare, se stropesc cu coniacul si lichiorul, se pudreaza cu zaharul si se amesteca usor cu o paleta. Se portioneaza in 10 cupe si se decoreaza fiecare portie cu frisca batuta. Se introduc la frigider inainte de servire. Se poate prepara si fara alcool, eventual cu sirop de fructe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii