Fierbem cartofii in coaja (20-25 minute}cu multa sare. Ouale se fierb dupa care se pun in apa rece. Amestecam smantana cu maioneza si laptele, adaugam castravetii tocati marunt, patrunjel si sare dupa gust.Se obtine un sos cu o consistenta medie. Optional se adauga o ligurita de mustar.Curatam si taiem cartofii in rondele subtiri. La fel procedam si cu ouale. Intr-un castron asezam pe rand un strat de cartofi apoi un strat de oua si apoi de sos. Terminam cu un strat de sos. Se pot servi si calzi si reci. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii