Salata de cartofi

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Salata de cartofi

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • gogosari murati
  • castraveti murati
  • 2 cepe potrivite
  • marar verde
  • maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet

Mod de preparare

Se spala cartofii cu tot cu coaja si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert se decojesc si se taie cuburi potrivite.

Se taie ceapa julien, gogosarul fasii subtiri, castravetii in jumatati si apoi felii subtiri. Se pun peste cartofi si adaugam maioneza de post, piperul, mararul si amestecam bine. Dupa gust se mai adauga ulei si otet.

Se serveste ca atare sau ca o garnitura la friptura sau cu peste.

Pofta buna !

P.S. In zilele de dezlegare la peste se poate adauga si peste afumat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor