Cartofii se spala, se pun la fiert, in apa cu sare.
Dupa fierbere, se lasa la racit, se curata de coaja,se taie cubulete sau felii si se pun intr-un castron de salata.
Peste cartofi se adauga merele curatate de coaja, taiate fideluta si stropite cu zeama de lamaie, pentru a nu se oxida, ceapa curatata si taiata rondele, castravetele taiat cubulete si scurs de zeama, maslinele tocate.
Se prepara sosul din zeama de lamaie, ulei, sare, piper, jumatate din verdeata, care se pune peste ingrediente, se amesteca usor.
Salata se pune pe un platou, se orneaza cu oua date prin razatoarea mare, rondele de gogosari, restul de verdeata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii