Se fierb cartofii curatati, se lasa la racit si se taie cubulete. Ouale fierte rad pe razatoarea mare si se pun peste cartofi. Castravetii si gogosarii murati se taie marunt si se pun peste cartofi si oua. Se adauga maioneza din 2 oua, apoi se pune sare si piper dupa gust. Se amesteca cu grija, pentru a nu se sfarama.
Se decoreaza dupa imaginatie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii