Ingrediente
3 cartofi, 1 sfecla, 1 legatura patrunjel, 1 lingura ulei (eu am folosit de masline pentru ca-mi place cel mai mult), sare, zeama de lamaie
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
10 voturi
Mod de preparare
2. Dupa ce s-au fiert si copt legumele, le cureti, le tai cubulete sau betisoare, dupa cum iti place .
3. Torni uleiul si adaugi zeama de lamaie si sare dupa gust. La sfarsit presari patrunjel taiat fin.
Sfaturi! Amesteca cele doua legume doar cu putin timp inainte de a aduce aceasta salata la masa.Daca o pregatesti cu mult inainte, cartofii se vor inrosi de la sfecla si , evident, aspectul nu va fi placut.Pofta buna !
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009
Foarte apetisanta. Arata grozv de bine.Felicitari!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 decembrie 2009
Bun,bun,bun...
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009
Anastasia, acum am văzut că te-am botezat! Salata îmi place oricum.
mac myra (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
Interesanta,trebuie sa fie delicioasa.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009
O bunatate...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009
Anastasia, e minunata si f. aspectoasa, combinatia de culori e de efect.
lumi (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009
E ...cat se poate de buna si aspectoasa!
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009
Alexandrina, e foarte buna!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2009
Felicitari pentru aceasta reteta...Si eu folosesc foarte mult sfecla rosie la salate...