Pasul 1:
Taiem cartofii in cuburi de aproximativ 2-2,5 cm.
Pasul 2:
Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si cuburile de cartof. Lasam sa fiarba pana cand o furculita intra cu usurinta in cartofi.
Pasul 3:
Taiem ceapa solzisori. Rupem fileurile de peste afumat in bucati. Daca dorim putem indeparta pielea.
Pasul 4:
Pregatim un bol in care punem uleiul de masline. Adaugam otetul de mere. Condimentam cu sare. Punem mustarul. Amestecam bine toate ingredientele pana cand obtinem un sos omogen.
Pasul 5:
Cand cartofii sunt fierti, inchidem aragazul. Pregatim o strecuratoare si scurgem bine cartofii, scuturand energic. Rasturnam cartofii intr-un bol incapator.
Pasul 6:
Punem ceapa si bucatile de peste afumat. Turnam deasupra sosul de mustar. Condimentam cu piper macinat si sare, daca mai este nevoie. Amestecam usor, pentru a nu sfarama ingredientele, pana cand obtinem o salata omogena.
Pasul 7:
Gustam si condimentam daca mai este necesar. Servim calda, dar si ca gustare rece, a doua zi.
Reteta video completa o gasiti la: http://www.reteta-video.ro/retete/salata-de-cartofi-si-peste-afumat.html
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii