autor:

ALINA BANICA

» » , Aperitive, Salate

Salata de ciuperci cu verdeturi

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
- 1 kg ciuperci pentru gratar, - 1 legatura ceapa verde, - 1 legatura usturoi verde, - 1 legatura leurda, - 1 legatura patrunjel, - 1 fir de praz, - 1 ceapa rosie, - 3-4 catei de usturoi, - 300 g ardei kapia copt, - zeama de lamaie/otet de mere, - ulei de masline, - sos de soia, - sare, piper, - apa minerala.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

1. Se curata ciupercile si se frig pe gratar, apoi se lasa la racit.
2. Se toaca prazul, ceapa si usturoiul verde, ceapa rosie, patrunjelul si leurda si se pun intr-un bol de salata.
3. Apoi se taie ciupercile si kapia si se adauga in vas.
4. Se face la blender un sos din ulei de masline, apa minerala, sare, piper, sos de soia si usuroi pisat.
5. Se adauga peste salata si se lasa apoi la rece 1-2 ore, dupa care se poate servi ca aperitiv sau langa un fel principal.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de varza dulce

Salata de varza dulce

Varza se curata de foile vestede si de cotoare, apoi se toaca fideluta. Cine doreste ca salata sa

9 voturi    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de cartofi cu conopida

Salata de cartofi cu conopida

Se fierb cartofi cu coaja. Dupa fierbere se varsa apa si se lasa putin sub jet de apa rece atat cat

1 vot    5 comentarii
1h
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Da, este foarte gustoasa, mai ales daca gasiti ciuperci speciale pentru gratar!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna salata ta, arata f. bine!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • - 1 kg ciuperci pentru gratar
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde
  • - 1 legatura leurda
  • - 1 legatura patrunjel
  • - 1 fir de praz
  • - 1 ceapa rosie
  • - 3-4 catei de usturoi
  • - 300 g ardei kapia copt
  • - zeama de lamaie/otet de mere
  • - ulei de masline
  • - sos de soia
  • - sare
  • piper
  • - apa minerala.

Raporteaza reteta

Retete
de ALINA BANICA
Crochete de pangasius

Crochete de pangasius

1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc. 2. Cand incepe sa fiarba

10 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Iepure de camp cu verdeturi si masline

Iepure de camp cu verdeturi si masline

1. Se spala carnea de iepure si se portioneaza. 2. Se prepara o marinata din ceapa uscata, piper

7 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Salata orientala de primavara

Salata orientala de primavara

1. Se fierb ouale tari si se pun apoi in apa rece. 2. Se curata cartofii si se pun la fiert in apa

10 voturi    14 comentarii
1h
Aperitive cu oua

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Da, este foarte gustoasa, mai ales daca gasiti ciuperci speciale pentru gratar!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Ratatouille Ratatouille

Se spala, se usuca si se taie rondele de aceeasi grosime vinetele, dovleceii si 4 rosii. Se curata usturoiul si se taie feliute subtiri. Doua

5 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Legume delicioase cu piept de pui Legume delicioase cu piept de pui

Se spala, se curata de coaja unde este cazul si se toaca legumele in bucati mai mari. Se toaca pieptul de pui cubulete si se pune la

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de vinete cu usturoi copt