Ingrediente
1 conopida de ~600-700 g, 1 ceapa rosie, 1 lamaie, 5-6 catei de usturoi, cateva fire de marar si patrunjel (verdeata uscata), 2-3 linguri ulei de masline, 1 lingurita zahar, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
19 voturi
Mod de preparare
Pana fierbe conopida, curatati ceapa si usturoiul. Taiati ceapa rosie feliute foarte subtiri, tocati verdeata si feliati usturoiul. Taiati lamaia in doua si stoarceti o jumatate. Cealalta jumatate taiati-o felii subtiri.
Puneti intr-un castron conopida, ceapa, usturoiul, verdeata si turnati deasupra uleiul de masline si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si piper.
Amestecati usor cu sosul si decorati cu felii de lamaie.
foarte buna , 21 noiembrie 2013
gustoasa
Georgeta Dragangeorgeta , 21 noiembrie 2013
buna salata
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
O bunatate !
Estera Flori (Chef de cuisine) , 14 mai 2010
O salata deosebita
constanta proca (Chef de cuisine) , 12 mai 2010
O minune de salata !
Cristina Oprica (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010
As "uita" de zahar, daca tot e sa mancam sanatos. In rest suna bine, am salvat-o si eu.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 20 aprilie 2010
Mie imi place f. mult conopida, o manac cu placere totdeauna, gatita oricum. A ta e f. buna.
husni (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
Un buchet de sanatate ! Am salvat reteta.
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 29 martie 2010
buna idee !i-mi place conopida
NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 28 martie 2010
O mancare foarte sanatoasa si buna , buna.
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 28 martie 2010
Foarte interesanta si sigur este foarte buna. Voi salva reteta si o incerc chiar maine!
joly-gina (Chef de cuisine) , 28 martie 2010
ador conopida,foarte buna