Spalati conopida, desfaceti-o in buchetele si puneti-o la fiert intr-un litru de apa cu putina sare si zahar sau in oala de fiert in aburi. Lasati-o sa fiarba la foc mic, cu capac, aproximativ 20 minute, apoi strecurati si lasati-o sa se racoreasca.
Pana fierbe conopida, curatati ceapa si usturoiul. Taiati ceapa rosie feliute foarte subtiri, tocati verdeata si feliati usturoiul. Taiati lamaia in doua si stoarceti o jumatate. Cealalta jumatate taiati-o felii subtiri.
Puneti intr-un castron conopida, ceapa, usturoiul, verdeata si turnati deasupra uleiul de masline si zeama de lamaie. Asezonati cu sare si piper.
Amestecati usor cu sosul si decorati cu felii de lamaie.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii