Sotul meu a fost la pescuit si a prins cateva bucati de platica de toata frumusetea si m-am decis sa pregatesc un borsulet dar si aceasta reteta pe care o adora fiica mea .
Am fiert cateva minutele pestele , doar cat sa se inmoaie pentru a scoate cat mai usor carnea de pe oase, avand in vedere ca platica este un peste cu multe, multe oase.
Carnea de peste se sfarama foarte bine cu mana.Se adauga painea inmuiata in zeama in care a fiert pestele (trebuie stoarsa bine) , mararul tocat,sare,piper,nucsoara dupa gust,2-3 picaturi de ulei si un ou. Se modeleaza crochete foarte mici,se rotunjesc, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Dupa ce se racesc foarte bine se amesteca cu sosul de maioneza in care s-a adaugat ceapa taiata solzisori foarte subtiri. Se condimenteaza si se acreste dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii