Sotul meu a fost la pescuit si a prins cateva bucati de platica de toata frumusetea si m-am decis sa pregatesc un borsulet dar si aceasta reteta pe care o adora fiica mea .
Am fiert cateva minutele pestele , doar cat sa se inmoaie pentru a scoate cat mai usor carnea de pe oase, avand in vedere ca platica este un peste cu multe, multe oase.
Carnea de peste se sfarama foarte bine cu mana.Se adauga painea inmuiata in zeama in care a fiert pestele (trebuie stoarsa bine) , mararul tocat,sare,piper,nucsoara dupa gust,2-3 picaturi de ulei si un ou. Se modeleaza crochete foarte mici,se rotunjesc, se dau prin faina si se prajesc in ulei fierbinte.
Dupa ce se racesc foarte bine se amesteca cu sosul de maioneza in care s-a adaugat ceapa taiata solzisori foarte subtiri. Se condimenteaza si se acreste dupa gust.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii