Cele 4 ingrediente principale se pun in cantitati aproximativ egale.
Pentru o singura portie se pun: 1 morcov, 1 mar, jumatate de telina mica, jumatate de sfecla mica.
------------------------------------------------------
1. Se spala si se curata ingredientele, dupa obisnuinta. Eu curat de coaja la toate in afara de mar.
2. Morcovul, telina si sfecla se dau prin razatoarea mica. Marul se da prin razatoarea mare.
3. Se amesteca bine cu o lingurita.
4. Se pune un pic de zeama de lamaie, daca va place.
------------------------------------------------------
Pret pentru o portie pe timp de vara-toamna - 2 lei! :>
Salata va iesi rosie de la sfecla rosie.
De asemenea, va fi dulce, ca o salata de fructe.
Morcovul, telina si sfecla trebuie date prin razatoarea mica pentru ca altfel vor avea o textura neplacuta. Marul poate fi dat prin oricare.
Daca o vreti mai zemoasa sau mai dulce, mai adaugati un mar.
Este perfecta ca si gustare sau inainte de masa.
Daca faceti mai mult de doua portii, ar fi bine sa aveti la indemana un robot de bucatarie. :D
Cel mai bine e sa fie mancata imediat, dar se poate tine la frigider 2 ore.
Pofta mare! :D
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii