Cele 4 ingrediente principale se pun in cantitati aproximativ egale.
Pentru o singura portie se pun: 1 morcov, 1 mar, jumatate de telina mica, jumatate de sfecla mica.
------------------------------------------------------
1. Se spala si se curata ingredientele, dupa obisnuinta. Eu curat de coaja la toate in afara de mar.
2. Morcovul, telina si sfecla se dau prin razatoarea mica. Marul se da prin razatoarea mare.
3. Se amesteca bine cu o lingurita.
4. Se pune un pic de zeama de lamaie, daca va place.
------------------------------------------------------
Pret pentru o portie pe timp de vara-toamna - 2 lei! :>
Salata va iesi rosie de la sfecla rosie.
De asemenea, va fi dulce, ca o salata de fructe.
Morcovul, telina si sfecla trebuie date prin razatoarea mica pentru ca altfel vor avea o textura neplacuta. Marul poate fi dat prin oricare.
Daca o vreti mai zemoasa sau mai dulce, mai adaugati un mar.
Este perfecta ca si gustare sau inainte de masa.
Daca faceti mai mult de doua portii, ar fi bine sa aveti la indemana un robot de bucatarie. :D
Cel mai bine e sa fie mancata imediat, dar se poate tine la frigider 2 ore.
Pofta mare! :D

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii