Se fierbe fasolea la foc mic 2 ore ,in timpul fierberii se pune vegeta,cand este fiarta se mixeaza si se da la racit,cele 2 cepe se taie maruntsi se freaca cu otetul ,usturoiul se piseaza totul se adauga peste fasolea mixata si se amesteca se pune sare si piper dupa gust,apoi se adauga 3-4 linguri maioneza ,si se amesteca bine .Se serveste pe paine prajita. Pofta buna !Este delicioasa!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii