Fructele se spala, se sterg de apa, se curata si se taie felii sau cuburi. Acestea se stropesc cu zeama de lamaie pentru a nu se oxida foarte usor.
Frisca se prepara din smantana mixata cu zaharul vanilat si zahar(dupa gust); se da la rece 15 minute, dupa care se poate orna salata de fructe(scursa bine de zeama lasata), servita in cupe. Deasupra se pot presara fulgi de migdale sau nuci, fulgi de ciocolata sau orice alt topping preferati.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii