Gogosarii se spala, se curata si se taie lamele. Intr-o cratita mare, se amesteca uleiul , bulionul, otetul si zaharul, se adauga foi de dafin, sare si piper dupa gust.Se pune amestecul pe foc si, cand da in clocot , se adauga gogosarii taiati.se lasa sa fiarba 30 minute, amestecand mereu.
Salata se pune fierbinte in borcane, se leaga cu doua randuri de celofan sau se capseaza. Borcanele se aseaza unul langa altul, se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca pana a doua zi.
Obs: Se mai pot adauga si 2 cutii de ananas, cubulete si scurs de zeama. Ananasul se adauga cu 15 min. inainte ca salata sa fie gata, apoi se procedeaza ca la reteta de baza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii