Ciupercile spalate, le fierbi jumatate de ora. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga. Tai gogosarii fideluta, ceapa pestisori. Faci un bait din otet, apa, sare, miere, ulei,condimente. Cand clocoteste, oparesti cate 2-3 minute pe rand ceapa, gogosarii, ciupercile. Incorporezi ingredientele, asezi salata in borcane, mai dai un clocot baitului, umpli borcanele. Le capsezi, sterilizezi in cuptorul incins 25-30 minute. Invelesti in paturi, lasi sa se raceasca treptat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii