Reteta postata pe: 14 martie 2014
Ingrediente
Pentru 2 portii am folosit:, 1 avocado, 2 sfecle medii, 1 grapefruit roz, 1 lingura ulei, 1 lingura suc de grapefruit (stoarceti o felie din fructul pe care il folositi la salata), un praf de sare si unul de piper, optional: fulgi de migdale (cam o lingura)
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o cu hartie de copt, cam vreo ora - o ora jumatate, la 190 de grade. La jumatatea timpului, intoarcem bucatile de sfecla, pentru a se coace uniform. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja si le taiem cubulete. Acesta este singurul pas pe care trebuie sa-l facem in cazul in care avem sfecla gata fiarta din comert.
Curatam grapefruitul de coaja, felie cu felie :) O parte din ele le pastram pentru decor iar pe restul le rupem in 3.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de grapefruit, sfecla si avocado" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca
105 voturi
19 comentarii
1h 10 min
Se fierbe orezul si mazarea. Dupa ce s-au racit, se amesteca, se asezoneaza cu sare (dupa preferinta).
4 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate