Sfecla cruda o spalam bine, o taiem in jumatate, o punem la copt intr-o tava pe care am acoperit-o cu hartie de copt, cam vreo ora - o ora jumatate, la 190 de grade. La jumatatea timpului, intoarcem bucatile de sfecla, pentru a se coace uniform. Le lasam sa se raceasca, le curatam de coaja si le taiem cubulete. Acesta este singurul pas pe care trebuie sa-l facem in cazul in care avem sfecla gata fiarta din comert.
Curatam grapefruitul de coaja, felie cu felie :) O parte din ele le pastram pentru decor iar pe restul le rupem in 3.
Alte retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii