Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot.
In aceasta compozitie se introduc legumele taiate \"taitei\" si se fierb 10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid.
La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza si mustarul.
Se umplu borcane de 400 ml.
Nu se sterilizeaza.
Se pastreaza la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii