autor:

» » Conserve si muraturi

Salata de iarna

Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 29 mai 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Titiana Gutu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 29 mai 2006

Ingrediente
1 kg gogosari, 1 kg patlagele verzi, 1 kg ceapa, 500 g morcovi, 1 telina, 100 g bulion, 400 g mustar, 500 ml ulei., Marinata: 750 ml apa, 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare, piper boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

92 voturi

Mod de preparare

Se fierb 750 ml apa cu 250 ml otet, 2 linguri zahar, sare dupa gust, piper boabe si se da un clocot.
In aceasta compozitie se introduc legumele taiate \"taitei\" si se fierb 10 minute.
Se lasa sa se raceasca si se scurg de lichid.
La sfarsit se adauga bulionul frecat cu ulei, ca la maioneza si mustarul.
Se umplu borcane de 400 ml.
Nu se sterilizeaza.
Se pastreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Salată de iarnă cu broccoli și conopidă

Salată de iarnă cu broccoli și conopidă

Punem o oală cu apă rece la fiert. Adăugăm un praf de sare în apă. Când începe să clocotească

11 voturi    2 comentarii
15 min
Salate de legume
Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna

O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura . Conopida o desfacem buchetele mici , o

59 voturi    4 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

92 voturi

Ingrediente

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg patlagele verzi
  • 1 kg ceapa
  • 500 g morcovi
  • 1 telina
  • 100 g bulion
  • 400 g mustar
  • 500 ml ulei.
  • Marinata: 750 ml apa
  • 250 ml otet
  • 2 linguri zahar
  • sare
  • piper boabe.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Zacusca de hribi