Ingrediente
2 kg de morcov, 2 kg de ardei capia, 2 kg de ardei gras toate culorile, 2 kg gogonele, 2 kg de gogosari, , Pentru maioneza:, 4 borcane de mustar(mai mult de 800 g), 1 l de ulei
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
18 voturi
Mod de preparare
urmatoarea compozitie:
1 litru de otet de 9 grade
2 litri de apa
6 linguri de sare
600 g de zahar
piper boabe(1/2 de pachet)
mustar boabe(1/2 de pachet)
se introduc legumele si se oparesc, dupa care se scot si se lasa la scurs in strecuratoare, se lasa sa se raceasca dupa care se vor amesteca. Se repeta operatia pentru fiecare leguma in parte. Separat ne apucam de maioneza, uleiul se pune treptat peste mustar si se amesteca bine, cand maioneza are compozitia corespunzatoare se adauga si legumele care s-au racit se amesteca si se poate trece la umplerea borcanelor.
Pofta Buna