Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare.Dupa ce au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii zdrobim cu furculita, adaugam icrele proaspete ai amestecam cu mixerul, turnand uleiul putin cate putin, ca si la maioneza.
Din cand in cand adaugam cate putina apa rece de la frigider care va albi icrele.
Cand icrele sunt gata adaugam ceapa razuita marunt, zeama de lamaie si sarea necesara.
Salata se serveste pe tartine.
Pofta buna !
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii