Salata de icre de crap

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Salata de icre de crap

Ingrediente

  • 50 GR DE ICRE DE CRAP
  • 50 GR DE GRIS FIERT IN APA
  • 100 ML DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI
  • 1 LINGURA ZEAMA DE LA O LAMAIE
  • 1 LINGURA DE APA MINERALA
  • JUMATE DE CEAPA
  • 1 LINGURA DE SARE DIZOLVATA INTR-UN PAHAR CU 2 LINGURI DE APA- SE FACE O SARAMURA

Mod de preparare

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina pielita de pe icre care ramane pe exteriorul razatoarei. Se adauga treptata din ulei amestecand cu mixerul in aceeasi directie pentru a nu se taia . Daca ele devin mai groase se adauga din cand in cand zeama de lamaie si din saramura ( nu sare direct deoarece riscam sa se taie). La final se adauga apa minerala si ceapa razuita.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure