Curatam morcovul il spalam si dam pe rozatoarea mica intr-un castron,curatam sfecla de coaja o dam si pe ea pe razatoare,marul il spalam curatam de coaja si dam pe razatoare,ceapa o curatam o spalam o taiem fideluta,punem porumbul si maslinele apoi uleiul de masline si sarea le amestecam pe toate.
O putem servi ca atare sau cu ce garnitura dorim.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii