Ingrediente
-1 dovlecel mic, -1 morcov, -1ardei, -200 gr naut fiert, -1 ceapa, -2 lingurite ghimbir taiat marunt, -1 lingurita mustar cu boabe, -1/2 lingurite seminte chimen, -1 lingura sos de soia, -2 linguri pasta de rosii, -100 ml apa sau fond de legume (supa ), -2 linguri ulei, -seminte de floarea soarelui.
Dificultate: Medie | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
Dovlecelul l-am taiat cu curatatorul de legume in fasii lungi, dar se poate taia cubulete si va fi la fel de bun .
Curatam si taiem legumele sub forma si de marimea dorita.
Intr-un wok punem uleiul la incins si in el ghimbirul taiat cat mai mic si semintele de chimen . Lasam sa se caleasca cam 2 minute . Adaugam ceapa si mai lasam 1 minut. Punem pasta de rosii, mustarul boabe si sosul de soia . Cand da in clocot punem fondul de legume sau apa si morcovii . Daca doriti morcovi facuti bine atunci trebuie fie sa-I taiati mai marunt fie sa ii lasati mai mult. Eu i-am lasat cam 5 minute .
Punem dovlecelul si ardeiul si lasam sa se inmoaie putin. Cand considerati ca legumele sunt facute asa cum doriti ( atentie daca doriti sa fie facute bine atunci puneti un capac sau adaugati mai multa apa ) adaugam nautul . Acesta va absorbi si el din sosul rezultat acolo . Condimentam dupa gust si servim cu seminte de floarea soarelul presarate deasupra si cu paine prajita .