autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Salate

Salata de legume de iarna

Autor: Daniela Nedelea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela Nedelea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 noiembrie 2006

Ingrediente
morcov, mere(1-2), telina, muraturi( castraveti sau gogosari)., maioneza

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Legumele se rad se sareaza si dupa 10 minute se storc bine. Castraveciorii sau gogosarii se tai cubulete.
Toate se amesteca si se lasa o ora. Se mai storc odata. Se adauga maioneza.
Este superbuna. Se mananca pe paine sau se poate folosi ca aperitiv la o masa festiva. Va garantez ca va deveni \" vedeta\" mesei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume de iarna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna

O salata delicioasa langa o tocanita sau o friptura . Conopida o desfacem buchetele mici , o

39 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Conserve si muraturi
Salata de vinete speciala

Salata de vinete speciala

Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca bine, este bine de adaugat in vanata 1-2 catei

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi 12

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

24 voturi

Ingrediente

  • morcov
  • mere(1-2)
  • telina
  • muraturi( castraveti sau gogosari).
  • maioneza

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari umpluti cu varza Gogosari umpluti cu varza

Varza verde si cea rosie, le spalati, le scuturati bine de apa. O taiati fideluta. Morcovii ii decojiti, ii dati pe razatoarea mare. Amestecati

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Conserve si muraturi
Vinete calite - baza pentru diverse preparate Vinete calite - baza pentru diverse preparate

Spalam vinetele si le dam pe razatoare. Incingem ulei intr-o oala incapatoare, adaugam vinetele, potrivim gustul de sare si le calim,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Bucate la borcan
SALATA DE LEGUME CU MASLINE