Merele se curata de coaja, se taie in 4 si se curate de samburi. Se taie fiecare bucata in feliute subtiri.
5 linguri de iaurt se amesteca cu o lingurita de miere si se toarna peste merele foliate. Se amesteca bine.
5 nuci se toaca marunt si se adauga peste amestecul de mere cu iaurt. Adaugam si o lingurita de coaja de lamie si 2 linguri de stafide inmuiate in putin vin cu o seara inainte. Se amesteca bine si se serveste cu cateva stafide deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii