autor:

sapunaru laura

» » Retete de post

Salata de naut cu ceapa calita si rozmarin

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 07 aprilie 2011

Ingrediente
ingrediente pentru 4 persoane, -300 gr naut, -2 cepe taiate julien, -o ceasca cu ulei de masline, -sucul de la o lamaie, -rozmarin, -sare, piper, -o lingurita de miere.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

De cu seara puneti nautul in apa la inmuiat, cu multa apa. In urmatoarea zi il scurgeti de apa si il puneti la fiert pana se inmoaie. Inainte cu 20 de minute de a fi fiert, adaugati sare, nu inainte. Il scurgem de apa si il punem intr-o salatiera. Calim ceapa in ulei, pana devine aurie, unde punem si cateva crengute de rozmarin. Spre final turnam zeama de lamaie, mierea si amestecam. Amestecam cu nautul si deasupra punem piper negru.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de naut cu ceapa calita si rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura cu cacao si afine

Prajitura cu cacao si afine

Am cernut faina, praful de copt, scortisoara si cacao intr-un bol; Am adaugat zaharul, zaharul vanilat,

11 voturi    1 comentariu
1h
Retete de post
Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Negresa glazurata de post preparata la Philips multicooker

Amestecam faina, zahar, nuca, bicarbonatul, cacaoa si sarea.Peste amestecul rezultat turnam apa,

11 voturi    5 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rosa Alexander , 13 ianuarie 2015

    Am inteles de la alti bucatari ca mierea devine toxica prin fierbere

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • ingrediente pentru 4 persoane
  • -300 gr naut
  • -2 cepe taiate julien
  • -o ceasca cu ulei de masline
  • -sucul de la o lamaie
  • -rozmarin
  • -sare
  • piper
  • -o lingurita de miere.

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

18 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chiftele din soia Chiftele din soia

Se pune soia la fiert asa cum scrie pe pachet, dupa ce se fierbe, o punem la scurs intr-o strecuratoare. Punem cartofii la fiert intregi

59 voturi    13 comentarii
5h
Retete de post
Ciuperci cu usturoi-reteta de post Ciuperci cu usturoi-reteta de post

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei de masline pana cand devine aurie, se pun ciupercile crude taiate felii, se adauga

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Flori de salcâm în aluat de clătite de post şi fără gluten