De cu seara puneti nautul in apa la inmuiat, cu multa apa. In urmatoarea zi il scurgeti de apa si il puneti la fiert pana se inmoaie. Inainte cu 20 de minute de a fi fiert, adaugati sare, nu inainte. Il scurgem de apa si il punem intr-o salatiera. Calim ceapa in ulei, pana devine aurie, unde punem si cateva crengute de rozmarin. Spre final turnam zeama de lamaie, mierea si amestecam. Amestecam cu nautul si deasupra punem piper negru.
Pofta buna!
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii