Mai intii amestecam bine mustarul boabe cu uleiul de masline,obtinem o pasta precum maioneza. Amestecam legumele taiate si boabele cu orezul, adaugam aceasta pasta, omogenizam, asezonam cu sare, piper, adaugam si patrunjelul tocat. Lasam aromele sa se intrepatrunda circa 15 minute si servim.
Nota: la asezonarea cu sare vom tine seama si de sarea restanta in capere!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii