Preparare:
Orezul se spala,se fierbe in 1 L de apa.
Telina se spala,se curata,se rade mare.
Stafidele se pun in apa,la muiat.
Crevetii daca sunt congelati se dezgheata,daca sunt proaspeti se fierb 8-10 min.si se decorticheaza.
Preparare:
Orezul fierbinte se spsla in 2-3 ape,se raceste si se amesteca cu maioneza si celelalte ingradiente,se condimenteaza si se asaza pe frunze da salata verde.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii