Reteta postata pe: 09 iulie 2009
Ingrediente
4 oua fierte, 1 fir de ceapa verde, 150 g branza grasa, 1/2 lingurita mustar, 1/2 legatura marar verde, 1 lingura de maioneza/smantana, pt.ornament, ardei gras colorat divers, masline, verdeturi, ridichii
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se dau ouale pe razatoare, se amesteca cu ceapa verde tocata cu branza sfaramata si cu mararul tocat, se leaga cu mustarul si smantana sau maioneza( ce aveti prin frigider, merge si un iaurt mai gras).Se tine putin la rece inainte de a se manca.Se serveeste pe un platou alb in diverse forme , fie intr-un ardei gras decupat si curatat de seminte fie facuta gogoloaie si ornante sub forma de buburuze, omida si altele.
Se poate servi cu un sos salad dressing tzatziki facut cu iaurt rece si cu niste grisine sau bruschete alaturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate din oua
Pentru aceasta salata fierb 6 oua tari si le racesc . Dintr-un galbenus de oua fiert si unul crud,
7 voturi
7 comentarii
30 min
Se fierb ouale timp de 10 min, si se pun in apa rece, ca sa se curete usor.
Cand s-au racit le curatam
3 voturi
2 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
mirey (Chef de cuisine) , 16 iulie 2009
Esti extraordinar de inventiva.Imi place ca orice reteta de a ta este ilustrata cu produsul final.FELICITARI!
Sidy (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009
Imi plac ornamentele tale.... Eu fac salata de oua fara branza....dar, am sa incerc .