Pepenele galben si cel verde se curata de coajă si de seminte, se taie in felii mici (cuburi) si se aseaza in salatiere separate. Boabele de struguri se spala si se scurg, apoi se asaza separat in salatiera. Prunele se spala cu apa rece, se pun intr-o strecuratoare, se oparesc in apa clocotita cca 2 minute si se trece prin apa rece curatindu-se astfel usor de coaja; se taie apoi jumatati, se curata de simburi si se taie sferturi. Se adauga zaharul, se pun fructele in cupe si se decoreaza cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii