Salata de peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati file macrou afumat
  • 4 cepe mari, albe
  • 2 linguri de otet
  • 6-8 linguri sos remoulade
  • piper, sare, masline negre

Mod de preparare

Ceapa se toaca julienne (tai ceapa in jumatate si apoi o toci felii subtiri dar nu dinspre varf spre cotor ci din lateral, asa iti ies fasiile perfecte julienne),

se stropeste cu otetul si se amesteca usor cu mana, storcand usor. Daca este posibil, scurgeti zeama.

Pestele afumat se rupe fasii si se adauga peste ceapa.

Se adauga sosul remoulade , sare, piper si, optional, masline negre.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise