Ceapa se toaca julienne (tai ceapa in jumatate si apoi o toci felii subtiri dar nu dinspre varf spre cotor ci din lateral, asa iti ies fasiile perfecte julienne),
se stropeste cu otetul si se amesteca usor cu mana, storcand usor. Daca este posibil, scurgeti zeama.
Pestele afumat se rupe fasii si se adauga peste ceapa.
Se adauga sosul remoulade , sare, piper si, optional, masline negre.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii