Salata de piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cutie ciuperci
  • 3-4 castraveti murati
  • in saramura nu in otet(dupa gust)
  • 2-3 cepe
  • maioneza din 2-3 oua (dupa gust
  • busuioc
  • apa minerala
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui cu un cub knorr (sau puteti pune legume). Se taie pieptul de pui fideluta. Cit fierbe puiul se scurg ciupercile, castravetii se taie cubulete si se pun la scurs. Ceapa se taie pestisor se presara cu sare si dupa 15-20 min se stoarce de zeama. Maioneza se prepara din 1 ou fiert unul crud si se diluiaza cu putina apa minereala la care se adauga un pic de mustar si busuioc uscat. Intr-un vas (e de preferat a nu se folosi vase de plastic) se amesteca pieptul de pui, ceapa, ciupercile, castravetii murati si maioneza. Se mai pune sare si piper, dupa gust. Se amesteca usor si se lasa vasul acoperit la frigider cel putin 2 ore.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise