Preparare: taiem bucatele mici toate ingredientele si le asezam intr-un castron mare. Salata o lasam deoparteCondimentam cu sare, piper, 1 lingura de otet, 3 linguri de ulei si maioneza (depinde de gustul fiecaruia).Amestecam bine totul, dupa care adaugam si salata taiata fideluta. Amescatam putin totul si dam la rece pentru 30 de minute. Dupa 30 de minute salata noastra este numai buna de mancat...pofta buna
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii