autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Salate

Salata de sfecla rosie si branza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Ingrediente
- 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra, Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec, - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste, se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire ., - seminte de floarea soarelui hidratate, - piper alb macinat, - ulei de masline, - boia dulce de ardei, - sare roz de Himalaya, - rozmarin uscat, - oregano uscat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ...
Taiem branza si sfecla cuburi de marimea dorita. Amestecam bine uleiul de masline cu boia,rozmarin, oregano,sare dupa gust si turnam peste cubuletele de branza si sfecla. Deasupra presaram seminte de floarea soarelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salată de ciuperci și praz

Salată de ciuperci și praz

Se curăță, se spală ciupercile, se pun într-o cratiță cu apă rece și sare și se fierb

5 voturi    2 comentarii
30 min
Salate reci
Salata ruseasca

Salata ruseasca

Intr-un bol se taia legumele cubulete,deasemeni si castravetele murat,ouale se despart albusul se

13 voturi    3 comentarii
1h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • - 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra
  • Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec
  • - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste
  • se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire .
  • - seminte de floarea soarelui hidratate
  • - piper alb macinat
  • - ulei de masline
  • - boia dulce de ardei
  • - sare roz de Himalaya
  • - rozmarin uscat
  • - oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata cu pui Salata cu pui

Spalam salata, o uscam bine si o taiem potrivit, clatim rosiile si le taiem in patru. Pentru aceasta salata, am folosit paste fundite

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu carne
Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta Salata vegetariana de quinoa cu fasole rosie, linte si branza feta

Cum sa pregatesti quinoa: Pune quinoa intr-o sita si clateste-o cu apa rece de 2-3 ori pentru a elimina gustul amar al acesteia; Adauga

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de pui cu prune si cuscus