autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Salate

Salata de sfecla rosie si branza

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 iunie 2015

Ingrediente
- 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra, Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec, - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste, se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire ., - seminte de floarea soarelui hidratate, - piper alb macinat, - ulei de masline, - boia dulce de ardei, - sare roz de Himalaya, - rozmarin uscat, - oregano uscat

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Este un aperitiv gustos, usor, de efect si care poate fi servit la orice ora ...
Taiem branza si sfecla cuburi de marimea dorita. Amestecam bine uleiul de masline cu boia,rozmarin, oregano,sare dupa gust si turnam peste cubuletele de branza si sfecla. Deasupra presaram seminte de floarea soarelui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
SALATA MIXTA ALEGRE

SALATA MIXTA ALEGRE

Se spala si se curata bine frunzele de salata cu apa rece si cateva linguri de otet sau bicarbonat

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate reci
Salata de vara (rosii cu iaurt)

Salata de vara (rosii cu iaurt)

Iaurtul, mustarul, uleiul, Knorrul, pareunjelul tocat marunt si sarea se amesteca intr-un castron.

6 voturi    6 comentarii
10 min
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • - 300 gr branza ( puteti folosi branza de capra
  • Feta) . Eu am folosit un cas dulce delicios adus de la Manastirea Varatec
  • - o sfecla rosie mica coapta. Sfecla dupa coacere se raceste
  • se curata de coaja si se pastreaza cateva ore in frigider pana la folosire .
  • - seminte de floarea soarelui hidratate
  • - piper alb macinat
  • - ulei de masline
  • - boia dulce de ardei
  • - sare roz de Himalaya
  • - rozmarin uscat
  • - oregano uscat

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post
Adauga reteta
Retete

din Salate reci

Salata cu paste, piept de pui si porumb Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, după care se trec prin jet de apă rece și se pun la scurs într-o sită. Se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Salata de castraveti cu iaurt Salata de castraveti cu iaurt

E posibil ca multi sa nu cunoasca acesta salata delicioasa, care este usor de preparat si fara prea multe ingrediente. Se poate servi

1 vot    0 comentarii
30 min
Salate de legume
Salata de taietei cu legume