autor:

Sidy

» » Aperitive

Salata de sfecla rosie -aperitiv

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2013

Ingrediente
250 g sfecla rosie fiarta, 2 cartofi fierti in coaja, 400g fasole alba- conserva, 3-4 catei usturoi, 125 ml iaurt, 3 -4 linguri maioneza facuta in casa, sare, piper, Pentru ornat:, boabe de porumb- conserva, patrunjel verde, masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari.
Cartofii ii curatam si ii taiem marunt , cubulete.
Facem maioneza din galbenusul crud cu o lingurita de mustar si ulei adaugat putin cate putin.
Cateii de usturoi curatati ii dam prin presa de usturoi.
Desfacem conserva de fasole boabe fiarta si rasturnam zeama de pe ei.
Din maioneza amestecata cu iaurt, usturoi, sare si piper facem un sos pe care il rasturna peste legumele aflate in bol.Amestecam bine pina se omogenizeaza toate.
Gustam si potrivim gustul de sare, piper.Daca este cazul putem adauga putina zeama de lamaie.
Ornam salata cu boabe de porumb, masline taiate si frunze de patrunjel.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/01/salata-de-sfecla-rosie-aperitiv.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie -aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tartine cu branza si crema de fasole

Tartine cu branza si crema de fasole

Ciudata combinatie,veti spune...dar ce savoare neasteptata in acest amestec neobisnuit dupa care

3 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)

Aluat:se pun apa+sarea+ulei+unt la fiert. Dupa ce dau in clocot se rastoarna faina toata odata si

6 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marta Gabriela Abdelhafiz , 06 august 2013

    Interesanta reteta. Si are o culoare.....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 g sfecla rosie fiarta
  • 2 cartofi fierti in coaja
  • 400g fasole alba- conserva
  • 3-4 catei usturoi
  • 125 ml iaurt
  • 3 -4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare
  • piper
  • Pentru ornat:
  • boabe de porumb- conserva
  • patrunjel verde
  • masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

227 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Vinete pane