autor:

Sidy

» » Aperitive

Salata de sfecla rosie -aperitiv

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2013

Ingrediente
250 g sfecla rosie fiarta, 2 cartofi fierti in coaja, 400g fasole alba- conserva, 3-4 catei usturoi, 125 ml iaurt, 3 -4 linguri maioneza facuta in casa, sare, piper, Pentru ornat:, boabe de porumb- conserva, patrunjel verde, masline negre

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Curatam sfecla rosie fiarta si racita si o dam pe razatoarea cu gauri mari.
Cartofii ii curatam si ii taiem marunt , cubulete.
Facem maioneza din galbenusul crud cu o lingurita de mustar si ulei adaugat putin cate putin.
Cateii de usturoi curatati ii dam prin presa de usturoi.
Desfacem conserva de fasole boabe fiarta si rasturnam zeama de pe ei.
Din maioneza amestecata cu iaurt, usturoi, sare si piper facem un sos pe care il rasturna peste legumele aflate in bol.Amestecam bine pina se omogenizeaza toate.
Gustam si potrivim gustul de sare, piper.Daca este cazul putem adauga putina zeama de lamaie.
Ornam salata cu boabe de porumb, masline taiate si frunze de patrunjel.
Pofta mare !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/01/salata-de-sfecla-rosie-aperitiv.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla rosie -aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Ruladă din carne de porc cu omletă şi ciuperci

Facem omletă din 3 ouă şi când e gata o lăsăm să se răcească. Călim ceapa în ulei, punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Chiftele de vinete

Chiftele de vinete

Vinetele coapte, scurse de zeama le toci marunt impreuna cu painea inmuiata o clipa in apa rece si

14 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marta Gabriela Abdelhafiz , 06 august 2013

    Interesanta reteta. Si are o culoare.....

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 250 g sfecla rosie fiarta
  • 2 cartofi fierti in coaja
  • 400g fasole alba- conserva
  • 3-4 catei usturoi
  • 125 ml iaurt
  • 3 -4 linguri maioneza facuta in casa
  • sare
  • piper
  • Pentru ornat:
  • boabe de porumb- conserva
  • patrunjel verde
  • masline negre

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel