Toate ouale le punem la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 10 minute din momentul in care incepe apa sa clocoteasca.
Dupa ce au fiert, le lasam in apa rece 2 minute, apoi le curatam de coaja.
Radem cascavalul si taiem in cuburi mici ardeiul rosu si feliile de somon afumat.
Tocam marunt frunzele de patrunjel verde
Stoarcem 1/2 de lamaie.
Intr-un bol mai mare preparam amestecul din maioneza de casa (preferabil) , iaurt (daca nu aveti de casa, poate sa fie altul, dar sa fie gras), mustar, zeama de lamaie, sare si piper. Amestecam sa se omogenizeze ingredientele.
Ouale le dam pe razatoarea cu gauri mari si le punem intr-un bol mare in care vom aranja salata.
Adaugam si celelalte alimente pe care le-am taiat cubulete sau le-am tocat si deasupra turnam sosul obtinut din maioneza si iaut. Amestecam sa se omogenizeze.
Gustam salata si asezonam daca este cazul.
Ornam salata cu felii de oua de prepelita, rosii cherry si frunze de patrunjel verde.
Dam la rece salata, pentru cateva ore, sa se intrepatrunda toate alimentele pe care le-am folosit, apoi servim salata pe farfuriute sau pe tartine.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2015/01/salata-de-somon-afumat-cu-mix-de-oua.html
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii