Se fierb tare cartofii noi, se lasa sa se raceasca. Eu ii spal cu peria de vase si nu-i mai curat de coaja.
Se curata sparanghelul verde pe jumatatea inferioara, se taie in doua. Se fierb atat varfurile cat si cozile.
Se pregateste sosul de salata din otet, zeama de lamaie, uleiul de masline.
Ridichile se curata si taie rondele.
Se pregatesc 4 farfurii si se impart pe ele varfurile de sparanghel si cate 2 frunze de salata pe fiecare. Se stropeste cu putin sos de salata.
Cozile de sparanghel se taie bucatele de cca 2 cm si se amesteca cu ridichile. Se adauga cartofii taiati felii subtiri si verdeata taiata marunt, se asezoneaza si se imparte pe frunzele de salata de pe fiecare farfurie.
Recomandare: in locul uleiului de masline se poate folosi ulei de dovleac.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii