Se fierb tare cartofii noi, se lasa sa se raceasca. Eu ii spal cu peria de vase si nu-i mai curat de coaja.
Se curata sparanghelul verde pe jumatatea inferioara, se taie in doua. Se fierb atat varfurile cat si cozile.
Se pregateste sosul de salata din otet, zeama de lamaie, uleiul de masline.
Ridichile se curata si taie rondele.
Se pregatesc 4 farfurii si se impart pe ele varfurile de sparanghel si cate 2 frunze de salata pe fiecare. Se stropeste cu putin sos de salata.
Cozile de sparanghel se taie bucatele de cca 2 cm si se amesteca cu ridichile. Se adauga cartofii taiati felii subtiri si verdeata taiata marunt, se asezoneaza si se imparte pe frunzele de salata de pe fiecare farfurie.
Recomandare: in locul uleiului de masline se poate folosi ulei de dovleac.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii