Este o mancare buna,usor de preparat, iar sotului meu ii place tare mult! :D
Se pun macaroanele la fiert in apa cu sare si se fierb conform instructiunilor de pe punga.
Intre timp se face maioneza, se taie maslinele in feliute, se scurg conservele de apa/ulei.
Dupa ce macaroanele au fiert, se strecoara si se racesc sub apa rece, iar apoi se pun intr-un vas mai mare si se adauga prima data porumbul, tonul, maslinele, se amesteca cu sare si pe urma se adauga maioneza.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii