Desfacem andiva, spalam fiecare frunza, le asezam pe un prosop sa se zvante.Lasam deoparte cateva frunze pentru suportul salatei.Restul frunzelor le tocem marunt, la fel si ceapa pe care o framantam cu sare si zeama de lamaie.Adaugam tonul, oul fiert dat pe razatoare si maioneza si condimentele.Incorporam ingredientele si le asezam pe frunzele de andive lasate special.Acoperim salata cu razatura de cascaval.Ornam cu frunze de patrunjel si batoane de gogosar, dupa imaginatie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii