1. Speli urzicile foarte bine frunza cu frunza, le treci apoi de mai multe ori prin apa rece si le lasi sa se scurga.
2. Freci uleiul cu otetul, pui si un praf de sare si de piper si adaugi sosul obtinut peste urzici,api amesteci.
SFATURI!!!
Pt acest preparat sunt bune atat urzicile mici ( tinere) cat si cele mai mari.
In functie de gust, poti inbogati salata cu ce vrei : cascaval, telemea, etc.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii