Se curata varza ,se spala , se taie cat mai fin si se sareaza.In uleiul incins se calesc cele doua cepe tocate marunt.costita bafumata taia marunt ,apoi varza .Se lasa sa se inabuse bine,apoi se adauga putina apa.Cele 2 linguri de zahar se caramelizeaza intr-un vas ,de stinge cu putina apa calda si se toarna peste varza.Se curata cele 6 mere,se dau prin razatoarea mare si se adauga in mancare.Se mai adauga ,sarea piperul si otetul.Se mai lasa sa fiarba la foc domol pana se inmoaie bine.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii