1. Se curata varza, indepartand frunzele deshidratate.
2. Se toaca marunt si se adauga intr-un bol.
3. Dupa ce am terminat varza de tocat adaugam sare si amestecam. Lasam timp de 10 minute sa se inmoaie putin.
4. Adaugam mararul tocat marunt, uleiul si otetul de mere si se amesteca totul foarte bine.
5. Se orneaza cu felii de rosii sau dupa imaginatie.
6. Se poate servi la o gama foarte larga de preparate: langa friptura de orice fel, tocanite, mancare de fasole, alte legume.
Bon apetit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii