Salata se spala frunza cu frunza,se usuca bine,se rupe bucati potrivite,se pune intr-un bol de salata;
Varza se curata,se spala si se toaca marunt,se adauga peste salata;
Ceapa se curata,se toaca marunt,se pune la calit,in doua linguri de ulei,cand este aproape gata se pun nucile taiate marunt;
Cand nucile s-au inmuiat,se toarna in tigaie 3 linguri de otet si vinul si se lasa sa fiarba 5 minute,cu capac, la foc mic;
Se asezoneaza compozitia se lasa la racit,se pune ulei de masline,se amesteca bine,creand un dresing, care se pune peste salata si varza;
Se amesteca bine si se lasa deoparte;
Se pregatesc ouale in apa astfel:se pun la foc 2 litri de apa combinate cu restul de otet si sare,iar cand apa da in clocot,se reduce focul si se sparg ouale in ea;dupa ce s-au coagulat,se iau cu spumiera,se scurg bine de apa si se aseaza peste salata;se presara cu cascaval ras.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii