Salata se spala frunza cu frunza,se usuca bine,se rupe bucati potrivite,se pune intr-un bol de salata;
Varza se curata,se spala si se toaca marunt,se adauga peste salata;
Ceapa se curata,se toaca marunt,se pune la calit,in doua linguri de ulei,cand este aproape gata se pun nucile taiate marunt;
Cand nucile s-au inmuiat,se toarna in tigaie 3 linguri de otet si vinul si se lasa sa fiarba 5 minute,cu capac, la foc mic;
Se asezoneaza compozitia se lasa la racit,se pune ulei de masline,se amesteca bine,creand un dresing, care se pune peste salata si varza;
Se amesteca bine si se lasa deoparte;
Se pregatesc ouale in apa astfel:se pun la foc 2 litri de apa combinate cu restul de otet si sare,iar cand apa da in clocot,se reduce focul si se sparg ouale in ea;dupa ce s-au coagulat,se iau cu spumiera,se scurg bine de apa si se aseaza peste salata;se presara cu cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii