Din oua si ulei obtii maioneza.
Dai pe razatoare fina morcovul,stropesti cu zeama de lamaie,
asezi in bol mic.Intinzi un strat de maioneza.Dai pe razatoare varza alba, amestecata cu ceapa alba taiata juliene, stropita cu zeama de lamaie. O asezi in bol,intinzi un strat de maioneza,peste care asezi varza rosie, amestecata cu ceapa rosie taiata juliene,stropita cu zeama de lamaie. Ai grija ca legumele sa nu fie presate.Lasi cateva minute la frigider.(10-15 min). Rastorni fiecare bol pe o farfurie.Presari cu verdeata, ornezi cu stropi de maioneza.Daca doresti, poti sa asezi legumele in straturi fara maioneza, maioneza sa o servesti alaturi,fiecare sa-si asezoneze salata dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii