Din oua si ulei obtii maioneza.
Dai pe razatoare fina morcovul,stropesti cu zeama de lamaie,
asezi in bol mic.Intinzi un strat de maioneza.Dai pe razatoare varza alba, amestecata cu ceapa alba taiata juliene, stropita cu zeama de lamaie. O asezi in bol,intinzi un strat de maioneza,peste care asezi varza rosie, amestecata cu ceapa rosie taiata juliene,stropita cu zeama de lamaie. Ai grija ca legumele sa nu fie presate.Lasi cateva minute la frigider.(10-15 min). Rastorni fiecare bol pe o farfurie.Presari cu verdeata, ornezi cu stropi de maioneza.Daca doresti, poti sa asezi legumele in straturi fara maioneza, maioneza sa o servesti alaturi,fiecare sa-si asezoneze salata dupa gust.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii