Ingrediente
2 vinete, 2 rosii, 2 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 lingura cu bulion, 80-100 ml ulei de masline, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
11 voturi
Prima pagina » Retete Culinare » Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post
Ingrediente
2 vinete, 2 rosii, 2 morcovi, 2 cepe, 2-3 catei de usturoi, 1 lingura cu bulion, 80-100 ml ulei de masline, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
11 voturi
doina irimia,Doina I., (Bucatar sef) , 07 august 2011
nemaipomenit de buna
constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010
O bunatate !
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010
Super !
Redusa
30 min
11 voturi
Catalina (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
Gata am facut-o mancarica :)
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
Asta e o mancarica gustoasa, nu salata de vinete.
Catalina , 14 iunie 2010
E o idee buna... o sa incerc si cu ardei copti, cred ca o sa fie foarte gustoasa.
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Foarte gustoasa. Eu cand nu am timp sa fac zacusca , procedez ca si tine; fac in cantitati mici si le consumam imediat; eu nu pun morcov ci gogosari macinati sau ardei rosii copti.
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Foarte buna!
Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010
Excelentaaaaaaaa, reteta ta!. O idee :, pentru a fi vizualizata mai mult cred ca ar fi trebuit sa o botezi, mancarica " sau " tocanita " de vinete , nu ?. Eu am salvat-o!