Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune jumatate din ulei apoi se adauga ceapa taiata foarte marunt, lasati sa se prajeasca putin adaugati morcovul dat pe razatoarea mare apoi rosiile tocate marunt si sare. Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati vinetele si bulionul amestecati putin si inchideti focul. Se pune usturoiul pisat sau tocat foarte marunt putina sare daca mai este nevoie, uleiul ramas si se amesteca bine. Puneti salata pe un platou si decorati dupa placere.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii