1.Vinetele se curata de coja, se taie felii rotunde subtiri si se sareaza, lasandu-se 30 de minute , sa se scurga sucul amar.
2.Se spala cu apa rece, se sterg cu hartie absorbanta si se prajesc pe un gratar incins,apoi se aseaza in salatiera.
3.Se freaca uleiul cu usturoiul cutatat si presat si se adauga otetul.
4.Se potriveste gustul de sare si piper, apoi se toarna peste feliile de vinete.
5.Se presara cu semintele de floarea-soarelui si patrunjel verde tocat.Se servesc cu felii de paine prajita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii