Se aleg legumele bine coapte, sanatoase, se curata si se taie: ceapa pestisori, morcovii in rondele subtiri (sau se dau prin razatoarea mare), gogosarii si ardeii in suvite subtiri, iar gogonelele in rondela de 0,5 cm grosime. Se amesteca totul cu sare, se adauga verdeata spalata si taiata marunt si condimentele. Amestecul se lasa pana a doua zi si se scurge de zeama lasata, se amesteca cu ulei si se pune, indesand bine in borcane. Se sterilizaeaza 45 minute. A se lasa sa se raceasca borcanele in apa in care au fiert.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii