autor:

Cely Snijec

» » Retete vegetariene

Salata din cus cus

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2009

Ingrediente
200 g cus cus, 100 g patrunjel verde, ulei de masline, zeama de lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Fierbi cus cus,(o parte cus cus 3 parti apa, tai patrunjelul foarte fin,asezonezi cu zeama de lamaie, ulei de masline, sare piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata din cus cus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Tocanita de iarba grasa (baqleh)

Mai intai, ar trebui sa facem o introducere, sa va facem cunoscut ce este aceasta iarba grasa, poate

1 vot    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Ciorba de ciuperci

Ciorba de ciuperci

Se pune intr-o oala,la foc mic,,o lindura de ulei,o lindura de faina , se toarna jumate de pahar

8 voturi    0 comentarii
20 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

66 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Un alt fel de piure