autor:

Anonim

» » , Aperitive, Salate

salata din paste fainoase

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 august 2008

Ingrediente
paste fainoase, masline negre, rosii mici, branza telemea, salata, sare, ulei de masline, busuioc, otet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-un castron pastele si restul ingredientelor. Sosul se obtine amestecand toate componentele intr-un vas sigilat si agitand bine. Se toarna sosul peste salata si se amesteca totul.
Daca ti-a placut reteta noastra "salata din paste fainoase" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata de paste cu piept de pui si mango

Salata de paste cu piept de pui si mango

Mod de preparare: Pieptul de pui spalat,uscat si asezonat cu sare si piper mix se pune la fript(prajit)

6 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Salata de vinete cu ceapa si maioneza

Vinetele se toaca, se amesteca cu ceapa curatata si tocata fin, apoi adugam maioneza si amestecam

5 voturi    7 comentarii
15 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • paste fainoase
  • masline negre
  • rosii mici
  • branza telemea
  • salata
  • sare
  • ulei de masline
  • busuioc
  • otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata consistenta