autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu peste

Salata festiva de peste

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Ingrediente
200g creveti pane, congelati, 1 conserva ton bucati in ulei, 150g boabe de porumb din conserva, 1 gogosar mare murat, 2-3 castraveciori acri, 2 fire ceapa verde, Sare, Piper, Pt décor:, Cips-uri sarate, Icre rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii.
Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata festiva de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

17 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Saramura de crap

Saramura de crap

Pestele se spala bine si se sareaza din timp, e bine sa-l lasam asa cateva ore. Recomand coacerea

26 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Pupici Mihaela mea draga !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    divainbucatarie, multumesc mult de tot ! pupici

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Alexanca, multumesc pentru aprecieri ! pupici

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

      O delicatesa prezentata de 5*****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

      Foaret frumos prezentata!

    • Alexanca

      Alexanca (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

      Nici la restaurant nu am vazut asa prezentare!!!!!Arata super!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200g creveti pane
  • congelati
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 150g boabe de porumb din conserva
  • 1 gogosar mare murat
  • 2-3 castraveciori acri
  • 2 fire ceapa verde
  • Sare
  • Piper
  • Pt décor:
  • Cips-uri sarate
  • Icre rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    3 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

11 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Pupici Mihaela mea draga !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Piftie de peste Piftie de peste

1. Pe?tele cur??at ?i sp?lat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de ap?, împreun? cu legumele ( doar vreo 4-5 c??ei

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Ghiveci de legume si midii afumate Ghiveci de legume si midii afumate

Se spala, se curata legumele si apoi se taie in bucatii de aproximativ aceeasi marime. Se caleste usturoiul impreuna cu baconul taiat

0 voturi    0 comentarii
40 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
File de Salau Maitre D Hotel